Successos 25/02/2023

La pandèmia va duplicar el preu de la marihuana, segons el registre de vendes d'un traficant escaldenc

Es van trobar 2,18 quilograms de marihuana que estaven en bosses amagades a diferents llocs del domicili en el moment de la detenció

ARA Andorra
1 min
Una fulla de marihuana.

Andorra la VellaLa policia va fer un registre en el domicili d'un traficant escaldenc de 29 anys que vivia amb els seus pares i les seves germanes. La recerca es va fer en presència de l'acusat i del seu advocat. Es van trobar 2,18 quilograms de marihuana que estaven en bosses amagades en diferents llocs del domicili. A més, es van trobar tres bàscules de precisió, dos walkie-talkies dins una motxilla contenint restes de marihuana; 34.000 euros, dins d’una nevera portàtil i altres 8.000 euros, dins d’una bandolera, i diferents papers amb anotacions manuscrites, xifres i noms.

El 'llibre de vendes' del traficant va permetre demostrar que venia de forma habitual marihuana en volums importants. Els preus estaven en 125 euros els 25 grams a cinc euros el gram. Hi havia compradors que pagaven a sis euros el gram. Aquests són els preus actuals, però durant la pandèmia es venia deu euros el gram.

Va ser condemnat a quatre anys de presó dels quals el temps efectiu és el que ja havia passat a la Comella. La resta és condicional vinculat a tenir feina i seguir un tractament de desintoxicació a la Unitat de Conductes Addictives. També una multa de sis mil euros.

stats