Economia 05/05/2021

Aval al protocol Covid de la Trobada Empresarial Iberoamericana

Durant la cita es van establir tot un seguit de mesures sanitàries

ANA
2 min
El president de la CEA, Gerard Cadena; la secretària d'Estat de Salut, Helena Mas, i Ángel Luís Sánchez, director d'Aenor per la regió mediterrània.

Andorra la VellaEl president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), Gerard Cadena, ha rebut aquest dimecres, de mans del director de la Regió Mediterrània de l'Associació Espanyola de Normalització i Certificació (Aenor), Ángel Luís Sánchez, la declaració de verificació de protocols davant la Covid-19 per a esdeveniments, que lliura Aenor.

Aenor és una entitat dedicada al desenvolupament de la normalització i la certificació en tots els sectors industrials i de serveis, i ha estat l’encarregada d’auditar i supervisar el protocol Covid

que la patronal va posar en marxa amb motiu de la celebració de la 13a Trobada Empresarial Iberoamericana, que va tenir lloc els dies 19 i 20 d’abril.

Aenor, en paraules del director de l’àrea mediterrània de l’entitat, Ángel Luís Sánchez, ha desenvolupat un procés de certificació dels protocols enfront la Covid-19 que té com a objectiu ajudar les organitzacions amb una eina per provocar un impacte positiu, assegurant a empreses i associacions que puguin tornar a la normalitat amb el major nivell de garantia possible.

La CEA,

amb motiu de la trobada empresarial, organitzada conjuntament per la patronal andorrana, el Consejo de Empresarios Iberoamericanos (CEIB) i la Secretaria General Iberoamericana (Segib), va desenvolupar, d’acord amb el ministeri de Salut, un protocol que comptava amb PCR i TMA obligatòries abans d’arribar al país, proves d’antígens diàries i tot un seguit de mesures complementàries referents a qüestions de neteja, aforament, mascaretes FFP2 i altres accions sanitàries per tal de garantir la seguretat en tot moment als assistents a la cita.

La secretària d’Estat de Salut, Helena Mas, ha remarcat la importància de comptar amb protocols que permetin desenvolupar activitats sense posar en risc la salut col·lectiva.

Finalment, el president de la CEA, Gerard Cadena, ha destacat el bon regust que la realització d’aquest esdeveniment ha deixat i "el bon paper" que ha fet el país.

stats