Economia 15/04/2024

"Hi ha molta gent que està saturada de les polítiques d'Espot"

Carine Montaner afirma que membres de la majoria votarien en favor d'una moció de censura a Espot

Joel Picón
2 min
Les conselleres Carine Montaner i Noemi Amador, al Consell General

Andorra la VellaArran de la presentació del projecte de llei per al creixement sostenible i el dret de l’habitatge els grups parlamentaris de l'oposició: PS i Andorra Endavant van sortir de la taula de treball de l'habitatge per tenir mesures "massa intervencionistes" en el cas del grup de Montaner i per la "falta de consens" pels de Baró. La consellera a l'oposició va decidir la setmana passada obrir el debat de si Espot ha de presentar una qüestió de confiança o si reuneix 6 consellers presentar una moció de censura:

"Si Govern no està disposat a rectificar haurem de presentar una moció de censura". Montaner actualment compta amb 3 consellers (els d'Andorra Endavant) pel què difícilment podria presentar la moció de censura.

Tanmateix, deixa caure que "hi ha molta gent que està saturada de les polítiques d'Espot" i afegeix que membres de la majoria lluny d'estar d'acord amb les mesures que vol implementar Govern podrien votar a favor d'una moció de censura "si troben el coratge d’estar alineats amb la seva visió política votaran a favor" fent referència al tarannà de dretes de Demòcrates i el contrast amb algunes mesures que semblen d'entrada al mercat.

Finalment, Montaner apunta que si es troba a algú que obtingui la confiança de la majoria del Consell General es podria produir aquesta moció de censura, no obstant això, Govern té el suport la majoria i de fins i tot part de l'oposició.

stats