Hortolans escriptors

Ja està disponible el 'Receptari dels horts', un recull de propostes culinàries fetes amb productes cultivats pels padrins

Fruit del treball diari, coneixements i records familiars dels hortolans del país, ha nascut un llibre que recull més de 50 receptes fetes amb productes que cultiven els seus horts. El projecte s'emmarca dins l'edició de l'any passat del projecte Horts Socials que impulsa la Fundació Julià Reig. Recull propostes culinàries fàcils de dur a terme, que a la vegada reivindiquen la gran riquesa culinària que existeix al país.

El llibre s'anomena 'Receptari dels horts 2018', i és el quart volum editat amb protagonisme dels hortolans. El primer 'Receptari dels horts' es va publicar el 2008, dos anys més tard va arribar el 'Remeier dels horts' i, finalment, el 2011 'Els padrins dels horts', dut a terme per Sílvia Arrú i Meritxell Ros.

El receptari dels horts 2018 es pot descarregar a la web de la Fundació Julià Reig, www.fundaciojuliareig.ad

El Projecte dels Horts Socials, que es va iniciar l'any 2001, respon a la voluntat de la Fundació Julià Reig d'impulsar un servei innovador, que s’adreça a la gent gran, per promoure una qualitat de vida millor a partir d’una activitat útil realitzada en un entorn natural.