Microsites 12/02/2017

Purito Rodríguez i Flinch s'embarquen plegats en una aventura empresarial

Seran socis del nou Can Manel, ubicat al nucli antic d'Engordany, i que obrirà a finals d'any

C.g.
2 min
El nou edifici on s'ubicarà Can Manel, a la part alta d'Escaldes / D.R.

Andorra la VellaL'amistat entre un xef andorrà i un excliclista professional català ha donat com a resultat un nou projecte empresarial relacionat amb la restauració, i que veurà la llum a finals d'aquest 2017. Es tracta del restaurant Can Manel, que canvia d'emplaçament, mentre que els protagonistes d'aquesta nova aventura són el gerent del restaurant i el resident a Andorra Joaquim 'Purito' Rodríguez.

Tal com ha explicat el propi Flinch, el restaurant Can Manel, ara al carrer Mestre Xavier Plana d'Andorra la Vella, se'ls ha quedat petit. No volen canviar l'ambient casolà i el que els ha donat fama, però sí que necessiten un local més gran. Juntament amb Purito Rodríguez, s'han quedat amb una casa pairal del nucli antic d'Engordany, al carrer de la Drecera, entre l'avinguda Copríncep de Gaulle i el carrer d'Engordany (molt a prop de la pastisseria Estopiñan).

És un edifici que s'està restaurant i que ara mateix només té visible un petit cartell de Can Manel a una de les finestres, com a element indicatiu de la seva nova utilitat. Té tres plantes, ha explicat Flinch, i un menjador privat que permetrà celebrar esdeveniments i convits. En qualsevol cas, "l'essència de Can Manel no la volem perdre", ha garantit el xef andorrà, i es mantindran els seus trets identitaris, com per exemple, la cuina a la vista dels comensals.

El cartell que indica que a l'edifici properament s'hi instal·larà el nou Can Manel / M.F.

La idea era obrir el restaurant (i tancar l'altre), passat Setmana Santa, però el més probable és que s'esperin al darrer trimestre de l'any per no haver de fer el trasllat durant l'estiu, ha manifestat Flinch.

A Purito Rodríguez i a Flinch fa anys que els uneix una bona amistat. El ciclista català és un assidu al seu restaurant. Aquest estiu va anunciar la seva retirada com a ciclista professional (formava part del Katusha), i ara treballa dins l'staff tècnic de l'equip Bahrain-Merida. Té, en definitiva, més temps per obrir-se a noves aventures al país on resideix ell i la seva família des de ja fa anys.

A Carles Flinch i a Purito Rodríguez els uneix una bona amistat / Twitter @CarlesFlinch
stats