Microsites 16/01/2019

Porc i calçots es disputen el protagonisme

Les jornades gastronòmiques d'hivern la Massana Fogons arrenquen aquest dissabte

Ara Andorra
1 min
Comensals proven un dels menús de la Massana Fogons. / Comú de la Massana

La MassanaJa és tradició a la Massana que durant el mes de gener la gastronomia es converteixi en un reclam per portar gent a la parròquia. I ho fa amb la posada en marxa de les jornades gastronòmiques d'hivern la Massana Fogons, que arriben a la 11a edició amb lo Mandongo i els seus ja tradicionals menús centrats en la carn de porc. Així mateix, i després de l'èxit de les dues passades edicions, lo Mandongo cedeix una part del protagonisme a un dels productes més sol·licitats en aquestes èpoques: els calçots.

Les jornades donen el tret de sortida aquest dissabte i s'allargaran fins al 3 de març. Participen en lo Mandongo catorze restaurants, que combinen les receptes més tradicionals amb una bona dosi de creativitat, per oferir plats tan suggeridors com caneló de galta de porc amb gratinat delfinès, pasta fullada de botifarra negra i poma o la típica vianda andorrana. Els preus dels menús oscil·len entre els 20 i els 35 euros.

I pel que fa al menú Calçots, l'ofereixen vuit restaurants, que combinen aquesta hortalissa procedent de la localitat catalana de Valls amb diferents tipus de carns. En aquest cas, els preus van dels 24 als 30 euros.

"La Massana Fogons ja s'ha convertit en la marca gastronòmica de la parròquia i cada cop hi ha més clients que repeteixen. La nostra intenció és arribar tant al públic local com als turistes", ha afirmat el conseller de Turisme i Dinamització, Sergi Balielles.

stats