Microsites Gastronomia 02/01/2018

La recepta: ou a baixa temperatura amb cremós de patata, molles de pa, pernil ibèric i tòfona

Un plat per no defraudar els nostres convidats, que ens porten els xefs de MiraKbé

Menja't Andorra
1 min
Ou a baixa temperatura amb cremós de patata, molles de pa, pernil ibèric i tòfona.

Ingredients:

  • Dues patates
  • Sal i pebre
  • 100 grams de mantega
  • 100 mil·lilitres de llet
  • 100 mil·lilitres de crema de llet
  • 200 grams de pa congelat
  • Un ou
  • Pernil ibèric
  • Tòfona

Elaboració:

Cremós de patata

En primer lloc, fem bullir dues patates amb aigua freda i sal durant uns 25-40 minuts, depenent de les patates. Les triturem i afegim 50 grams de mantega, 100 mil·lilitres de llet i 100 mil·lilitres de crema de llet. Ho triturem tot plegat fins a tenir una textura cremosa. Rectifiquem de sal i pebre.

Molles de pa

Triturem 200 grams de pa congelat amb la Thermomix, fins que quedi similar a unes molles de pa. Saltegem les molles amb 50 grams de mantega, sal i pebre, fins que quedin cruixents.
 Eliminarem l'excés de mantega amb paper de cuina absorbent i ho reservem.

Ou a baixa temperatura

Si tenim un termos circulador de temperatura, courem l'ou a 63 graus durant 40 minuts. Si no el tenim, el courem de manera tradicional durant cinc minuts.

Muntatge

Disposem dues cullerades de cremós de patata al fons del plat, al damunt hi posarem les molles de pa, l'ou i el pernil ibèric; en acabar, hi ratllarem una mica de tòfona.

stats