Esports 28/12/2022

Més de 200.000 euros per a la reforma dels espais de la zona de serveis del CTEO

L'objectiu és oferir un servei integral per a la millora de rendiment esportiu dels esportistes

ARA Andorra
1 min
La façana del Centre de Tecnificació d'Ordino (CTEO).

OrdinoEl Govern ha aprovat aquest dimecres l'adjudicació dels treballs per a la reforma d'espais de la zona de serveis del Centre de Tecnificació d'Ordino (CTEO). La reforma s'ha adjudicat per contractació directa a l'empresa COAN SAU, per un import de 202.154,58 euros.

Els serveis tenen la finalitat de posicionar el Centre de Tecnificació Esportiva d'Ordino (CTEO) com a centre neuràlgic per a l'entrenament dels esportistes d'alt nivell i de tecnificació. L'objectiu principal és oferir un servei integral per a la millora de rendiment esportiu dels esportistes becats al programa ARA (alt rendiment d'Andorra) i per als i les esportistes dels programes de tecnificació i alt nivell de les federacions nacionals. Actualment, el centre esportiu ja ofereix serveis específics com ara el servei de preparació física i readaptació, el servei de psicologia esportiva, el servei de nutrició esportiva i el servei d'àpats.

Els treballs adjudicats oferiran espais per oferir diferents serveis que ara com ara es duen a terme en zones provisionals. Després de quedar desert el concurs en presentar-se poques ofertes i amb imports que superaven les estimacions preliminars, s'ha considerat, fer una adjudicació directa, proporcionada al cost de l'actuació, per poder disposar de nous espais per poder oferir-los de manera correcta així com per poder absorbir tota la demanda per part dels esportistes becats al programa ARA (Alt rendiment d'Andorra) i dels esportistes dels programes de tecnificació i alt nivell de les federacions esportives.

Les obres adjudicades tenen un abast de prop de 400 m² i tenen per objectiu reorganitzar els espais que fins ara estaven destinats a l'EFPEM i que permetran recol·locar els serveis de laboratori de proves d'esforç, despatx de psicologia i nutrició esportiva, serveis mèdics i fisioteràpia.

stats