Minguillón segueix perquè "majoritàriament ningú del grup vol que dimiteixi"

El cònsol sortint d'Andorra la Vella reconeix que no s'han fet les coses "tot el bé que ho podríem haver fet"

C.g.
2 min
El cònsol major, Jordi Miguillon / ANA

Andorra la VellaJordi Minguillón seguirà al capdavant de la formació política de Coalició d'Independents+Liberals a Andorra la Vella. Durant la tradicional sessió de Sant Tomàs celebrada aquest dilluns al matí al Consell General, el cònsol sortint de la capital ha volgut refermar el seu compromís amb el projecte i ha assegurat que farà "oposició lleial a la parròquia". Així, ha volgut replicar als qui el volen fora i en demanen la dimissió, arran d'uns resultats electorals que no han estat els que s'esperaven, tal com ha reconegut ell mateix. Minguillón ha assegurat que, després d'una reunió amb els companys de partit celebrada el passat divendres, es va acordar que seguís: "Majoritàriament ningú del grup vol que dimiteixi", ha afegit. Així mateix, ha assegurat que continua per respecte a la ciutadania, que són qui "m'ha encarregat estar a l'oposició". A més, "no seria ben rebut que si guanyes estàs, i si no guanyes no estàs", ha plantejat.

Amb tot, Minguillón ha reconegut que els resultats electorals no han estat els que s'esperaven i que no s'han fet les coses "tot el bé que s'haurien pogut fer". El número 1 de la llista de Cd'I+Liberals a Andorra la Vella també ha lamentat que no s'hagi pogut transmetre correctament el "missatge final".

Pel que fa al futur de Cd'I, Minguillón ha assegurat que segueix endavant i que aquesta és la voluntat dels seus integrants. Així, se segueix apostant per un projecte independent que va de la mà de Liberals Andorra únicament pel que fa a la capital. "Compartim llista a Andorra la Vella, però Cd'I és Cd'I i Liberals és Liberals", ha plantejat, exposant que es tracta només d'un pacte per a aquestes comunals en concret.

El cònsol sortint de la capital també ha valorat la sortida de Rosa Ferrer del Govern. Al seu parer, "havia de dimitir perquè la seva situació des del principi no és la que s'havia pactat", afegint que el fet "d'incomplir els pactes feia insostenible estar en un grup on no hi tens confiança". En qualsevol cas, "Ferrer segueix a Cd'I i és la líder", ha puntualitzat Minguillón.

stats