Parròquies 28/09/2022

Encamp torna a cedir la gestió de pisos per a temporers al Pas

El comú disposa d'una quinzena de pisos a la zona de la Solana

ARA Andorra
1 min
El Pas de la Casa

EncampEl comú d'Encamp torna a posar a disposició dels treballadors de temporada els pisos situats a la zona de la Solana del Pas de la Casa. La corporació ha tornat a convocar un concurs públic nacional per adjudicar la concessió administrativa per a la gestió i explotació d'unitats immobiliàries destinades a habitatges de temporers a la vila encampadana.

D'aquesta manera, Encamp torna a repetir la iniciativa i busca una empresa que s'encarregui de gestionar el volum d'immobles, una quinzena, que el comú té en propietat després d'arribar a un acord amb Gevivasa. Així doncs, les companyies andorranes interessades a participar en el concurs poden retirar el plec de bases del Servei de Tràmits de comú o consultar la informació a la seu electrònica de la corporació.

Les ofertes s'han de presentar en un sobre tancat, en el qual hi ha de figurar de manera clara el títol del concurs i la identificació del concursant, abans de les 10 hores del 26 d'octubre. Des de la corporació informen que seguidament s'efectuarà l'obertura pública dels plecs. Durant l'acte s'hauran de complir les mesures establertes pel ministeri de Salut per prevenir la propagació del coronavirus. Les empreses que vulguin obtenir més informació es poden adreçar la a secretaria general del comú en horari d'atenció al públic.

stats