Política31/10/2015

Cd'I no espera DA

Rosa Ferrer fa costat Minguillón a la inauguració de la pista de gel d'Andorra la Vella aquest dissabte al matí. El cònsol major aposta per la continuïtat i assegura que tenen "la gent, el programa i la feina feta" com per presentar-se en solitari

J.d./ana

Andorra la VellaDesprés de l'ultimàtum de Cd'I a DA, assegurant que es presentarien en solitari en no haver arribat a un acord per muntar una candidatura conjunta, el cònsol major d'Andorra la Vella, Jordi Minguillón, s'ha envoltat aquest dissabte a la inauguració de la pista de gel de la capital dels seus companys. La ministra de Salut, Afers Socials i Ocupació, Rosa Ferrer, s'ha deixat veure breument en l'acte per mostrar suport a la resta de Cd'I, tot i que no dóna per acabades les esperances d'arribar a un acord amb DA.

En referència al trencament de les negociacions per presentar una candidatura conjunta, Minguillón ha insistit que “tenim la gent, el programa, la feina feta” i que “no estem pendents de si s’obre o es tanca” el possible pacte amb DA. A banda de Ferrer, el cònsol ha comptat amb el suport del cònsol menor de la parròquia, Eron Estany, i els consellers Jordi Cabanes o Maika Nin. “Som un equip i anem junts”, ha afirmat Minguillón.

Cargando
No hay anuncios

No obstant això, Minguillón no ha tancat la possibilitat que DA s’acabi sumant al seu projecte. “Hi ha moltes persones que poden anar de segon o de tercer, l’actual cònsol menor pot continuar i ens pot acompanyar”, ha afegit el cònsol major. A més, Minguillón ha aprofitat l'ocasió per defensar la feina de la corporació actual, insistint que s’ha reduït l’endeutament i que això ha sigut gràcies a un equip de persones “que ha fet la gestió i l’ha de continuar fent”.