Política01/03/2015

Martí confia "recuperar" unes bones xifres de participació

El candidat de DA espera poder continuar "aquest projecte reformista, ja que a Andorra li convé"

G.ll.t.

Escaldes-EngordanyEl candidat de Demòcrates per Andorra (DA) i cap de Govern en funcions, Toni Martí, ha votat aquest diumenge al matí a Escaldes-Engordany. Després de votar, Martí ha desitjat "que hi hagi una alta participació i que puguem recuperar les participacions de fa uns quants comicis electorals, perquè últimament havia baixat". Així doncs, s'ha mostrat esperançat que "avui hi hagi un rebot positiu".

A preguntes dels periodistes, Martí ha destacat que durant aquests darrers quatre anys "hem hagut de gestionar una crisi molt dura, i hem fet les reformes que pensàvem que eren necessàries". El candidat demòcrata ha afegit que "el meu desig és que es pugui continuar aquest projecte reformista, ja que a Andorra li convé". Tot i això, "la paraula la tenen els electors", ha conclòs.

Cargando
No hay anuncios

Martí també ha exposat una anècdota, en recordar que "des que em vaig casar, gairebé sempre vinc a votar amb un dels bessons, que és el que em dóna sort". De fet, només ha anat a votar amb el seu fill gran i amb un dels bessons, "perquè l'altre no ha volgut venir".

Els quatre candidats d'Escaldes voten abans de la una

Cargando
No hay anuncios

Pocs instants després de votar, Martí s'ha trobat i ha intercanviat unes paraules amb la candidata de la llista territorial d'SDP, Alba Àlvarez. Entre dos quarts d'onze i dos quarts de dotze, de fet, han exercit el seu dret a vot tots els caps de llista territorials. El segon en fer-ho ha estat el de DA, Miquel Aleix, la tercera, la del PS+Verds+IC+Independents, Susanna Vela i l'últim el de Liberals d'Andorra, Jordi Rúbia.

La primera autoritat en votar a Escaldes-Engordany ha estat el síndic general en funcions i número dos de la llista territorial de DA, Vicenç Mateu. Quan faltaven pocs minuts per la una també ha exercit el seu dret a vot el ministre de Justícia i Interior en funcions, Xavier Espot.