Política18/03/2019

Moreno, Alís i Terés, noves membres de la Junta Electoral

Les tres batlles han estat escollides en el sorteig que ha fet el Consell Superior de la Justícia

ARA Andorra

Andorra la VellaDesprés que els batlles que integraven la Junta Electoral presentessin la seva renúncia al·legant diferents motius familiars o d’amistat, aquest dilluns al matí el Consell Superior de la Justícia ha procedit a fer el sorteig per trobar-ne els substituts. Els escollits, per sorteig, han estat Maria Àngels Moreno, que tindrà el càrrec de presidenta; Nàdia Alís, que serà la vicepresidenta, i Alexandra Terés.

La tria dels substituts dels batlles que van presentar la seva renúncia s’ha fet per sorteig i un cop les persones escollides no al·legaven cap mena d’incompatibilitat, com pot ser tenir un familiar en una de les llistes, quedaven inscrites com a membres d’aquesta Junta Electoral. La comunicació oficial dels nous membres ja ha estat tramesa a la Sindicatura.

Cargando
No hay anuncios

Un cop la Fiscalia va assenyalar, arran de la sentència referent a la no entrevista d’Eusebi Nomen a ‘La Rèplica’, que la batlle Immaculada Rodríguez és germana de la segona suplent de la llista territorial de d’Acord a Sant Julià de Lòria i que, per tant, s’hauria d’haver apartat de la causa, es va donar la seva renúncia. Poc després els altres dos batlles que integraven la Junta Electoral van al·legar motius familiars o d’amistat amb algun integrant de les llistes electorals per no continuar sent membres de l’ens.