Política14/02/2018

Possible connexió de l'heliport amb l'aeroport del Prat

El ministre Saboya ha parlat amb AENA sobre com enllaçar les dues infraestructures aeroportuàries

Ana

Andorra la VellaEl ministre d'Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, ha informat aquest dimecres a la sessió de consell de ministres de les qüestions tractades a la trobada que ha mantingut amb el president i conseller delegat d'AENA, Jaime García-Legaz. En la reunió, que ha tingut lloc aquest dimarts, Saboya i García-Legaz han tractat de la possibilitat de connectar el futur Heliport Nacional d'Andorra amb l'aeroport de Barcelona-El Prat.

Durant la trobada, els diferents responsables d'AENA (gestora dels aeroports espanyols) i d'Enaire (gestor de navegació aèria d'Espanya i del Sàhara Occidental) han informat del full de ruta previst per als pròxims mesos sobre la implantació de procediments que compatibilitzaran els aterratges amb helicòpter a l'aeroport de Barcelona-El Prat amb el trànsit aeri habitual de la infarestructura aeroportuària de la capital catalana.

Cargando
No hay anuncios

El ministre Saboya, acompanyat per l'assessor en aviació civil del Govern, Guillem Santacreu, ha presentat a AENA l'estat actual dels projectes aeronàutics que s'estan duent a terme al Principat, i ha manifestat l'interès en poder connectar les infraestructures que uneixen Andorra amb Barcelona en el futur.

Les dues delegacions han acordat mantenir el diàleg i aportar-se informació mútuament del desenvolupament dels treballs corresponents en els pròxims mesos, i han destacat el bon clima de les relacions existents.