Societat 05/07/2022

La 2a Cursa de la Dona recapta 5.000 euros amb una participació de 550 persones

Els diners es destinaran al Grup Alba que es dedica a donar suport a les afectades pel càncer de mama

ANA
2 min
Lliurament aquest dijous de la recaptació de la Cursa de la Dona a l'Associació de Dones d'Andorra.

Andorra la VellaTal dia com avui de fa 10 anys, el 5 de juliol de 2012, va ser notícia...

La segona edició de la Cursa de la Dona ha recaptat 5.000 euros que es destinaran al Grup Alba de l'Associació de Dones d'Andorra, que es dedica a donar suport a les dones afectades pel càncer de mama. La presidenta de l'ADA, Montse Nazzaro, ha valorat positivament la xifra i ha tingut un record especial per Marta Santuré, impulsora de la cursa, i que va morir fa poques setmanes en no poder superar la malaltia.

La segona Cursa de la Dona ha aconseguit recaptar 5.000 euros, el que suposa un increment del 333% respecte a la primera edició. Això ha estat possible gràcies a l'augment del nombre de participants, 550 persones davant de les 330 de l'anterior, i al fet que la samarreta que acompanya a la inscripció també s'ha venut separadament. A més, des de l'organització consideren que el canvi de data, al mes de juny, també ha contribuït a aquest augment de participants.

L'èxit d'aquesta segona edició ha portat als organitzadors ha afirmar que n'hi haurà una tercera, que voldrien que se celebrés el primer diumenge de juny, però que dependrà de les dates dels Jocs dels Petits Estats.

D'altra banda, la presidenta de l'ADA, Montse Nazaro, i la responsable de Lolë, un dels patrocinadors, Laia Santuré, han fet una menció especial a Marta Santuré, una de les impulsores de la cursa que precisament va morir fa unes setmanes en no poder superar la seva malaltia.

La prova ha estat organitzada per l’ADA i el Club d’Atletisme Valls d’Andorra, i ha comptat amb el patrocini de MoraBanc, Illa Carlemany, el Comú d’Escaldes Engordany i Lolë, i el suport del Govern, el Comú d’Andorra la Vella, la Cadena SER, les perfumeries Júlia i d’altres institucions i privats.

stats