Tres nous detinguts la darrera nit de la festa major de Sant Julià

Una noia va injuriar de manera "greu" a la policia, un noi va agredir-ne un altre i es va identificar a una tercera persona implicada en els aldarulls de la matinada de dilluns

Darrer dia de la festa major de Sant Julià, i noves detencions relacionades amb disturbis ciutadans de matinada. Segons ha explicat la policia, malgrat que ha estat una nit "més tranquil·la" que l'anterior, en què es va detenir dues persones per atacs a la policia i que va acabar amb dos agents ferits, s'ha tornat a increpar a agents i s'han repetit els aldarulls. Aquests han acabat amb dues detencions, a les quals s'hi ha de sumar una altra relacionada amb els fets de la matinada de dimarts.

Tal com ha detallat el cos policial, s'ha detingut una noia per "injúries greus" als agents que estaven desplaçats a la zona. És a dir, de nou la policia ha tornat a patir atacs. També s'ha detingut un jove per agredir un altre ciutadà. Finalment, durant la nit es van identificar dos joves que van participar en els aldarulls de la matinada de dilluns a dimarts: concretament, van sostreure les claus d'un vehicle policial. Un és major d'edat, i s'ha procedit a la seva detenció, mentre que l'altra, una noia, és menor, i tot i que no ha estat detinguda, està encausada.

La policia ha ampliat el nombre d'efectius per calmar els ànims de la festa laurediana, que ha conclòs amb el concert de Carlos Baute. Més efectius i més coordinació, així com controls als punts de venda de begudes alcohòliques i una vigilància més exhaustiva, amb més il·luminació, en zones en què el 'botellón' és habitual. En aquesta operativa també hi han participat agents de circulació i seguretat privada.