Societat 09/11/2021

Alberto Iñurrategi, convidat al Dia Internacional de les Muntanyes

L'alpinista basc oferirà una conferència el dilluns 13 de desembre a l'Auditori Nacional a Ordino

ANA
1 min
L'alpinista basc Alberto Iñurrategi.

OrdinoL'alpinista basc Alberto Iñurrategi serà el convidat per celebrar el Dia Internacional de les Muntanyes, acte que tindrà lloc el dilluns 13 de desembre a les 21 hores a l'Auditori Nacional. Iñurrategi compartirà la seva experiència vital i la seva particular visió de l'alpinisme a la conferència i projecció titulada 'Elogi del fracàs'. Es tracta de la primera vegada que l'esportista visita Ordino esponsoritzat per Ternua i ho fa gràcies a la col·laboració de Viladomat Esports, que organitza conjuntament amb el comú aquesta celebració internacional a Andorra.

Els alumnes de secundària dels tres sistemes educatius tindran l'oportunitat de trobar-se amb el convidat el mateix dilluns 13 de desembre, a les 15 hores, a l'Auditori Nacional. La sessió organitzada amb la col·laboració del ministeri d'Educació i la Comissió Nacional Andorrana per la Unesco (CNAU) posa el focus en la muntanya, vista com un vincle de solidaritat i no només un repte d'èxits esportius.

Iñurrategi és un alpinista experimentat que tot i haver coronat catorze vuit mil, reflexionarà sobre aspectes més profunds i personals del muntanyisme. La importància relativa d'assolir el cim vers el camí són alguns dels temes que tractarà a la sessió nocturna en la seva xerrada. El públic podrà participar i intercanviar la seva opinió amb l'alpinista. La reserva de localitats per assistir-hi ja està operativa a l’enllaç: https://www.4tickets.es/comuordino/public/janto/

stats