Societat 09/08/2022

Campus de futbol per a infants en risc

Hi participen una quinzena de nens i nenes d'entre 6 i 12 anys

ANA
1 min
Els participants al campus realitzant un exercici aquest matí.

Andorra la VellaLa Federació Andorrana de Futbol i la Creu Roja han creat el campus "Xutem tots" per tal que tots els infants amb algun tipus de dificultat puguin gaudir també de l'oci i l'esport. Així doncs, una quinzena de nens i nenes d'entre 6 i 12 anys participen des d'ahir i fins divendres, en diferents activitats esportives i de lleure que tenen el futbol com a fil conductor. "Estem treballant amb ells valors com el companyerisme i hàbits com una dieta saludable per tal que els puguin servir per a l'endemà" ha explicat el director tècnic de la FAF, Eloi Casals.

Per la seva part, la responsable de l'àrea social de la Creu Roja, Anna Arias, ha declarat que "de la mateixa manera que fem amb les colònies, o amb altres activitats, volíem oferir als nens que les seves famílies no els poden oferir més activitats d'oci, poder participar en un campus d'aquestes característiques". Així doncs, des del matí fins la tarda, fan entrenaments de futbol, esmorzen i dinen junts, i també realitzen activitats complementàries com sortides a la muntanya o a fer dinàmiques de grup.

En Carlos Eduardo és un dels nens que participen en el campus i té clar que és el que més li agrada "jugar a futbol". El jove ha contat que "això és la meva passió i estic molt content de poder estar aquí". L'Iris Oliveira, que és una de les nenes que estan duent a terme les activitats, ha comentat "el que més m'agrada és el futbol, els amics i les sortides".

stats