Societat 23/04/2021

Celebració de Sant Jordi per reobrir el casal d'Encamp

Els padrins i padrines han rebut la visita de Mas i han estat obsequiats amb un llibre i una rosa

ANA
1 min
Un moment de la visita de la cònsol major d'Encamp, Laura Mas, als padrins del casal.

EncampEl casal del poble d'Encamp ha recobert portes aquest divendres, coincidint amb el dia de Sant Jordi. Els padrins i les padrines que han assistit a aquesta reobertura han rebut la visita de la cònsol major, Laura Mas, i han estat obsequiats amb una rosa i el llibre 'Records d'Encamp', de Jordi Armengol i Fàbrega, que recull les vivències i anècdotes dels padrins i padrines d'Encamp entre el 1900 i el 1965.

El casal del poble es troba de manera provisional tot just al davant de la Valireta i ocupa un local de planta baixa. Aquesta serà la ubicació fins que finalitzin les obres que s'estan duent a terme, i que es calcula que estiguin enllestides cap al mes de juny. Llavors, aquest servei tornarà a la seva ubicació habitual.

L'horari del casal serà de les tres a les set de la tarda, i els padrins i padrines disposaran d'un espai polivalent per jugar a cartes o altres jocs de taula i també per poder prendre alguna cosa. Dues tècniques del departament d'Afers Socials vetllaran perquè es compleixin les mesures sanitàries de prevenció, com per exemple, el registre dels usuaris.

stats