Societat 04/05/2022

Comencen els treballs d'embelliment del carrer la Llacuna

Està previst que les obres, adjudicades per un import de 504.000 euros, estiguin enllestides a principi d'agost

ANA
1 min
Els cònsols d'Andorra la Vella, Conxita Marsol i David Astrié, durant la visita al carrer la Llacuna.

Andorra la VellaEls treballs d’embelliment del carrer de la Llacuna d'Andorra la Vella comencen aquesta setmana amb l’objectiu que quedin enllestits a principi d’agost. En aquest carrer residencial, que connecta els carrers mossèn Cinto Verdaguer i mossèn Enric Marfany a l’entorn de la plaça Guillemó, s’hi troba un dels Centre d’Atenció Primària més importants de la parròquia.

El carrer de la Llacuna es remodela per prioritzar el pas dels vianants, si bé es permetrà el pas dels vehicles dels veïns i les càrregues i descàrregues. En les properes setmanes se substituirà el paviment, l’enllumenat públic, el mobiliari, s’instal·larà una minideixalleria i es reforçarà l’enjardinat. A més, s’arranjarà l’accés al rec del Solà pel camí dels Espuis i s’enderrocarà un petit magatzem comunal on s’hi adequarà una zona d’estada.

Aquesta actuació s’emmarca en la política de millora dels barris i en les accions per afavorir el benestar dels ciutadans amb nous espais que donen prioritat als vianants. Els treballs s’han adjudicat a l’empresa PIDASA per un import de 504.301,39 euros.

Els cònsols major i menor, Conxita Marsol i David Astrié, han fet una visita d’obra a la zona amb l’equip tècnic del Comú per avaluar l’inici dels treballs.

stats