Societat 09/05/2024

Fulgencio veu "essencial" que els treballadors d'Unnic tinguin un nivell mínim de català

El curs constarà d'una classe presencial els dimarts, complementada amb unitats temàtiques en línia durant cinc setmanes

Joel Picón
1 min
Show Dinner.

Andorra la VellaEl director general d'Unnic, Jose Fulgencio, ha expressat una valoració molt positiva respecte al compromís del grup Orenes i Jocs S.A amb el català.

En paraules del directiu, "Fem una valoració molt positiva pel gran acolliment que ha tingut entre els nostres col·laboradors. Estem molt compromesos amb l'idioma i veiem essencial que tots tinguem un coneixement d'aquest".

Aquest compromís es materialitza en un curs intensiu de català que durarà 5 setmanes. Segons ha confirmat el director murcià, el curs constarà d'una classe presencial els dimarts, complementada amb unitats temàtiques en línia.

En la seva primera edició, el curs començarà amb una petita representació de 15 persones, una mostra de la implicació del Casino en promoure el coneixement del català entre els col·laboradors d'Unnic.

Aquest enfocament proactiu cap a la inclusió lingüística reflecteix el compromís del grup Orenes i Jocs S.A amb els símbols nacionals i la política lingüística d'Andorra, així com el seu reconeixement de la importància de fomentar la comunicació intercultural en el lloc de treball. Sens dubte, aquesta iniciativa pot marcar un precedent en la promoció del català dins de l'àmbit empresarial andorrà.

stats