Societat 28/03/2021

Encamp continuarà subvencionant proves TMA als visitants francesos després d'haver-ne fet ja prop d'un miler

A principis de setmana n'havia pagat 938

ANA
1 min
L''stop lab' ubicat a l'aparcament de Prat de la Creu d'Andorra la Vella.

EncampJa fa més d'un mes que el comú d'Encamp paga el 50% dels 40 euros que costen les TMA als visitants francesos, i fins a principis d'aquesta setmana ja havien subvencionat 938 proves. Des de la corporació asseguren que mentre durin les restriccions a França seguiran tirant endavant aquesta iniciativa per tal d'aconseguir preservar el màxim les reserves hoteleres a la parròquia i per ajudar al sector serveis.

Cal recordar que el comú va començar aquesta iniciativa el 16 de febrer passat, una iniciativa que consisteix a subvencionar el 50% del cost de la prova als visitants francesos majors d'11 anys que tinguin una reserva en un hotel o allotjament turístic de la parròquia de com a mínim dues nits de pernoctació. Durant aquest mes, les bonificacions es gestionen directament a les oficines de turisme de la parròquia.

Així doncs, els visitants francesos han de presentar la documentació que justifiqui que la prova ha estat realitzada a l''stop lab' de Prat de la Creu, la reserva segellada per part de l'establiment hoteler i un document identificatiu que acrediti la residència a territori francès. Un cop presentada la documentació correcta, des del comú s'abonen els 20 euros per la prova.

stats