Societat 12/06/2021

Encamp fa ple en la primera jornada d'Spartan Race

Albert Soley i Jezamel Kremer guanyen la cursa Beast, i Samuel i Ana Filipa Castela l'Ultra

ANA
2 min
Una imatge de la jornada d'aquest dissabte de l'Spartan Race.

EncampPrimer dia d'Spartan Race amb el centre d'Encamp ple d'esportistes i visitants per participar en una de les carreres d'obstacles més conegudes d'arreu del món, que en la seva sisena edició es consolida com un dels esdeveniments amb més afluència de públic a la parròquia d'Encamp, i que per segon any consecutiu se celebra al centre d'Encamp amb el canvi d'ubicació.

Aquest any l'arribada dels corredors s'ha concentrat a la zona de Sant Miquel, concretament, a l'aparcament, i les sortides, a l'aparcament de Terres Primeres, fet que ha suposat tenir una gran afluència de públic al llarg de les avingudes.

El comú ha fet una prova pilot tallant el trànsit en un tram de les avingudes, des de la rotonda de l'antic telecabina fins a la plaça del Consell General, fet que ha suposat tenir una gran zona per a vianants que ha estat molt concorreguda durant tot el dia i ha permès integrar l'esdeveniment amb els bars i restaurants de la zona, que han pogut ampliar les terrasses.

Una imatge de la jornada d'aquest dissabte de l'Spartan Race.
Una imatge de la jornada d'aquest dissabte de l'Spartan Race.

Guanyadors de la Beast i la Ultra 2021

Pel que fa als resultats d'aquesta jornada, els guanyadors de la cursa Beast han estat, per una banda, un habitual de la cursa encampadana com és Albert Soley, amb un temps de 2:14:02, i Jezabel Kremer, amb un temps de 02:59:29. Han seguit el pòdium masculí Jeremi Gachet (02:20:25) i Thibault Jean (02:23:52), i el femení, Petra Arvela, i Natalia Gurchenkova (03:10:06).

Pel que fa a l'Ultra, de 50 quilòmetres i 60 obstacles, el pòdium en categoria masculina i femenina ha estat per a Samuel Castela i Ana Filipa Castela, amb uns temps de 07:21:01 i 09:11:01 respectivament.

Els consellers de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, i de Joventut i Esports, Xavier Fernàndez, han fet entrega de les medalles i trofeus als guanyadors, acompanyats dels consellers del comú André Riba, David Rios i Esther Vidal, i del director de la cursa, Àngel Sanz.

stats