Societat 05/10/2023

Ferran Costa demana 64.000 euros a Montaner per haver revelat el seu salari

L'exconseller reclama 64.000 euros que son corresponents al que va deixar de cobrar si no fos perquè Montaner va revelar un salari complementari

ARA Andorra
1 min
El conseller liberal, Ferran Costa

Andorra la VellaFerran Costa, exconseller del partit Liberals, ha reclamat 64.000 euros que no ha cobrat des que va renunciar al sou complementari que li pagava el partit. Costa va presentar una querella per revelació de secrets contra Carine Montaner, per revelar el seu salari.

Carine Montaner assegura que la CASS li va enviar per error els fulls dels sous dels liberals, on havia estat consellera anteriorment, en comptes dels de Terceravia. Montaner ho va fer públic i Costa finalment va haver de renunciar a la paga que li donava el partit més enllà de la que cobrava com a president del grup parlamentari. És aquesta quantitat 'extra' que va deixar de percebre del partit la que fixa en 64.000 euros. I demana que la consellera li aboni perquè considera que és culpable de què ell hi hagués de renunciar per haver comés una revelació de secrets.

Costa considera que la dada es s’ha obtingut aquesta dada de forma il·lícita mentre que Montaner defensa que la CASS va enviar un document per error i que el seu salari va ser públic a la web del Consell General, votat de forma unànime.

stats