Societat 14/04/2022

Obertes les inscripcions de la Jorma Urban Trail

Aquesta nova edició incorporarà una cronoescalada de ciclisme combinada

ANA
1 min
Sortida de la cursa de 21 km, a la 2a Jorma Urban Trail, aquest diumenge al matí. / COMÚ D'ESCALDES-ENGORDANY

Escaldes-EngordanyTorna la Jorma Urban Trail, la cursa impulsada pel departament d'Esports del comú d'Escaldes- Engordany que se celebrarà el 7 de maig. La cinquena edició de la cursa que fusiona els camins tradicionals que uneixen la parròquia amb els camins de muntanya d'aquesta, passant per la Vall del Madriu, forma part de la primera prova de Multissegur Assegurances Copa d’Andorra de curses de muntanya. Les inscripcions es poden fer a la pàgina web del comú (www.e-e.ad) o bé, presencialment a la botiga Jorma Trail d'Andorra la Vella.

La corporació escaldenca ha volgut recordar els diferents recorreguts que es proposen. A banda dels recorreguts habituals de 5, 10 i 21 quilòmetres, l'any passat es va incorporar una cursa més familiar amb un recorregut de 3 quilòmetres.

Pel que fa al preu de les inscripcions, el recorregut de 3 i 5 quilòmetres té un preu de 5 euros, el de 10 quilòmetres costa 10 euros i per últim el recorregut de 21 i la prova de cronoescalada de 8 quilòmetres tenen un preu de 15 euros.

A més, enguany, com a novetat d'aquesta cinquena edició, s’afegeix una nova prova de crono escalada de ciclisme combinada tant en format individual o bé en parelles. Amb un recorregut de 8 quilòmetres i 600 metres de desnivell serà puntuable per al Campionat d'Andorra de contrarellotge. La sortida tindrà lloc al Prat del Roure a partir de les 15.30 hores i l'arribada serà al Llac d'Engoslasters.

stats