Societat 29/10/2021

Sant Julià acollirà prop d'un centenar d'esportistes per l'Andorra Mountain Festival

Es disputaran tres de les quatre curses previstes

Eduard Piera
2 min
Majoral conversant amb els representants d'Olympus.

Sant Julià de LòriaProp d'un centenar d'esportistes participaran demà a les tres proves que finalment es realitzaran en el marc de l'Andorra Mountain Festival, que té la seu a Sant Julià de Lòria. Avui però, la Plaça de la Germandat ja s'ha començat a vestir de gal·la amb tot d'estands de les diferents marques que patrocinen l'esdeveniment com OTSO, que coorganitza amb el comú lauredià, Olympus o Vallnord - Pal Arinsal, entre altres.

El cònsol major de la parròquia, Josep Majorial, ha dit que "aquest és un esdeveniment que va en la línia del que hem dit sempre que volem fer: diversificar la parròquia mitjançant esdeveniments, i aquest n'és un més". Majoral ja ha deixat clar que "aquesta només és la primera edició i segur que en vindran més" i ha destacat que "va molt en la línia del que volem fer de treballar en l'esport, els eSports i el món de la tecnologia". 

A més a més, el Centre Cultural i de Congressos Lauredià viurà demà al llarg de la tarda diferents conferències. La primera anirà a càrrec de l'ultrafondista Pau Capell, mentre que la segona anirà encaminada a parlar de la figura de les dones en els esports, i comptarà amb la presència de Núria Burgada, la mare de l'ultra atleta Killian Jornet. 

Per la seva part, el director d'OTSO, Jordi Solé, ha destacat que "hem organitzat molt de pressa aquesta primera edició i al final només podrem fer 3 de les 4 curses" però ha afegit que "hem de pensar en el que volem fer a dos o tres anys vista i esperem que el Mountain Festival es converteixi també en un punt de trobada, en una fira de material esportiu o la Plaça de la Germandat se'ns quedi petita".

stats