Societat 14/12/2022

Sis mil euros per a la botiga solidària de la Creu Roja

Gol Solidari ha lliurat un xec a l'entitat solidària

ARA Andorra
1 min
Un moment del lliurament del xec de Gol Solidari a la Creu Roja Andorrana.

Andorra la VellaGol Solidari ha lliurat un xec per valor de 6.000 euros a la Creu Roja Andorrana amb la finalitat que l’entitat pugui seguir abastint-se de tots aquells aliments i productes necessaris per a la botiga solidària. És el segon any que l’associació fa aquesta aportació i des de l’entitat remarquen que és de gran ajuda ja que és un 'plus' a les donacions de particulars i a les campanyes de recollida, fet que garanteix un abastiment constant de la botiga.

L’associació Gol Solidari participa en molts projectes d’entitats socials del país com Assandca, Autea i les colònies AINA, entre d’altres, i ha aportat el seu gra de sorra per donar respostes a situacions d’emergència social, ja siguin en l’àmbit sanitari, econòmic o bèl·lic. La promoció de la solidaritat mitjançant un esport notori com el futbol permet arribar a moltes persones i fer que la implicació sigui molt efectiva, però l’associació treballa de la mà d’altres esports com el bàsquet, el tenis o moto GP, sempre amb l’únic objectiu de fomentar la solidaritat.

Des de la Creu Roja Andorrana manifesten que esperen "poder seguir promovent la solidaritat en la nostra societat de la mà d’associacions com Gol Solidari i agraeix una vegada més totes les mostres de suport econòmic, material i també de dedicació de temps que rep constantment per part del teixit empresarial i dels particulars, així com dels voluntaris del país".

stats