Societat 03/01/2023

Torna el 'Champions for Unicef' després de dos anys

El partit comptarà amb la participació de polítics i esportistes del país

ARA Andorra
1 min
El cartell de l'esdeveniment.

Escaldes-EngordanyEl MoraBanc Andorra, el comú d'Escaldes-Engordany i Unicef Andorra tornen a organitzar la jornada 'Champions for Unicef', un esdeveniment que se celebrarà aquest 4 de gener, a partir de les 19 hores, al pavelló del Prat del Roure, i que tornarà a tenir lloc després de dos anys d'aturada per la pandèmia.

Com és habitual, a partir de les 19 hores se celebrarà el partit 'vintage' amb personalitats de la vida civil i política i, una hora més tard, serà el torn dels jugadors del MoraBanc Andorra, que estaran barrejats amb alguns dels millors esportistes del Principat d'altres disciplines.

Així, segons informa Unicef, en el partit 'vintage' ja està confirmada la presència de polítics com Jordi Gallardo, Laura Mas, Ferran Costa, Susanna Vela, Mònica Bonell, Rosa Gili, Justo Ruiz, Francesc Camp o Josep Majoral, entre d'altres. A més, el xef Carles Flinch, el director d'Unicef, Albert Mora, o la presidenta de l'ADA, Mònica Codina, també han anunciat que es vestiran de curt en un partit que sempre desperta molta expectació.

En el partit dels esportistes, a banda de tota la plantilla del MoraBanc Andorra, també destaca la presència dels pilots de MotoGP Àlex Rins i Pol Espargarço, dels ciclistes Carlos Verona, Purito Rodríguez i Louis Meintjes, els futbolistes Ildefons Lima i Joan Cervós, la palista Mònica Dòria, i la jugadora de rugby Carla Micas.

L'entrada a l'esdeveniment per al públic serà de 5 euros que es destinaran a l'entitat solidària. A més, tots els participants també faran el seu donatiu solidari.

stats