Societat 26/01/2021

Tres nous ingressos i 42 positius les darreres hores

La xifra de persones vacunades ja arriba a 667

ARA Andorra
1 min
La vacunació d'un bomber. / SFG

Andorra la VellaLa xifra de nous casos de SARS-CoV-2 detectats en les darreres 24 hores ha estat de 42, segons les dades fetes públiques aquest dimarts pel Govern. Amb aquests nous positius la xifra total de casos des que va esclatar la pandèmia se situa en 9.638 i les altes s'eleven a 8.774. Sortosament, no s’ha hagut de lamentar cap defunció en les darreres hores i la xifra es manté en 97.

Pel que fa als casos actius, se situen en 767, la qual cosa significa vuit menys que dilluns. En canvi, els hospitalitzats a planta s'incrementen en tres persones. Així, el total de malalts a planta de l’hospital és de 23 mentre que a l'UCI la xifra es manté estable amb dotze persones ingressades, onze de les quals continuen necessitant ventilació mecànica.

A la planta Covid-19 del Cedre, la xifra també es manté estable respecte a dilluns, amb vuit persones ingressades, dues de les quals de Salita; dues de Sant Vicenç d’Enclar; una de la residència l'Albó i tres d’Urgències de l’hospital.

Des del Govern també informen que dilluns es van administrar un total de 91 vacunes, totes a professionals de la salut de diversos àmbits: metges, infermeres, auxiliars, responsables de transport i tècnics sociosanitaris a domicili, que van rebre el vaccí a les instal·lacions del SAAS. Amb aquestes xifres, ja són 667 les persones que han rebut la primera dosi de la vacuna Pfizer.

A l’últim, pel que fa a la incidència del virus a les aules, cal destacar que actualment hi ha 63 amb vigilància activa (quatre menys que dilluns), 21 de les quals total i 42 de manera parcial. I altres 39 aules estan sota vigilància passiva, la qual cosa suposa tres menys que dilluns.

stats