Economia 27/03/2024

Aliança entre Assegurances Pyrénées i la corredoria espanyola ERSM Grup

La companyia andorrana titlla l'acord d'"oportunitat única"

ARA Andorra
1 min
Assegurances Pyrénées s'alia amb la corredoria espanyola ERSM Grup

Andorra la VellaLa corredoria d'Assegurances Pyrénées ha signat una aliança amb una de les companyies més prestigioses dins el sector assegurador. La firma andorrana s'ha associat amb l'espanyola ERSM Insurance Brokers, la corredoria líder ERSM Grup amb més de 30 societats, la majoria assegurances. L'entitat té 36 anys d'experiència i una cartera amb 265.000 clients que l'avalen com empresa de referència en el mercat de les assegurances a Espanya.

L’acord marca una fita significativa dins l’àmbit professional de les assegurances amb una oferta amb més opcions i serveis per als clients del país. En aquest sentit, l’aliança es tradueix en un

intercanvi de coneixements, experiència i recursos per proporcionar solucions integrals i personalitzades en l’àmbit assegurador. L’entesa suposarà l’obertura de noves línies de negoci basades en productes innovadors adaptats a les necessitats sempre canviants dels clients.

Actualment, la corredoria d’Assegurances Pyrénées té vincles amb gairebé totes les companyies asseguradores del país i ofereix una ampli catàleg de productes. Amb la incorporació d’ERSM Grup als clients gaudiran també d’una atenció més potent en els àmbits nacional i internacional.

stats