Economia 15/02/2024

La xarxa d'innivació permet a Grandvalira mantenir més de 185 quilòmetres esquiables

El domini compta actualment amb l'oferta més àmplia dels Pirineus amb 120 km esquiables a Grandvalira, més de 40 km de pistes a Pal Arinsal i el 80% de pistes obertes a Ordino Arcalís

ARA Andorra
1 min
Les pistes de Grandvalira. / GRANDVALIRA

Andorra la VellaLes estacions de Grandvalira Resorts continuen oferint més de 185 quilòmetres esquiables i gruixos de fins a 110 centímetres. Malgrat les condicions meteorològiques complicades d'aquesta temporada, la gran feina dels equips de terreny, juntament amb les grans inversions que s'han fet els darrers anys en la millora de la xarxa d'innivació, han permès als dominis d'Andorra continuar oferint unes bones condicions. Com a exemple d'aquestes inversions, les estacions del Principat han estrenat aquest any 110 innivadors nous que, a més, consumeixen un 90% menys d'energia, la qual cosa assegura la neu a més zones de connexió entre sectors o parts claus.

Grandvalira disposa actualment de 120 km esquiables, amb tots els seus sectors connectats, i gruixos de fins a 65 centímetres de neu. Per la seva part, Pal Arinsal compta actualment amb més de 40 km esquiables, gruixos de fins a 60 centímetres de neu i el 83% dels remuntadors operatius, entre ells el telefèric que enllaça els dos sectors. Ordino Arcalís té 80% de les pistes obertes i gruixos de fins a 110 cm.

stats