BARÇA
Misc 13/12/2019

Valverde: “Estem centrats en el partit contra la Reial”

El tècnic emplaça a parlar del clàssic quan s'hagi superat "la complicada visita a Anoeta"

i
Albert Nadal
2 min
L'entrenador del Barça, Ernesto Valverde

Sant Joan DespíLa proximitat amb el clàssic de dimecres i els dubtes arran de quines seran les accions de Tsunami Democràtic han deixat en segon terme el partit d’aquesta tarda a Anoeta (16 h, Movistar La Liga). En un feu tradicionalment complicat per als blaugranes fins a l’arribada d’Ernesto Valverde -amb el tècnic extremeny l’equip ha guanyat en les dues últimes visites en Lliga-, l’equip té una prova de nivell. La Reial Societat és el quart classificat i té un bloc compensat on brillen futbolistes com l’exmadridista Martin Odegaard, l’ex del Girona Portu, l’internacional absolut Mikel Oyarzabal o el migcampista Mikel Merino.

Tot i l’exposició mediàtica del clàssic, Valverde va deixar clar ahir que “els jugadors estan centrats en el partit contra la Reial”, ja que són conscients de la seva “dificultat”. En aquest sentit, el tècnic va remarcar la qualitat del seu rival: “Anoeta és una de les visites més complicades que tenim. Enguany la Reial està molt bé. És un equip que pressiona a dalt i treu la pilota jugada des del darrere. A la davantera hi tenen jugadors importants que es mouen bé entre línies”.

És per això que Valverde va insistir en posar el focus en el duel contra la Reial i va rebutjar parlar del clàssic. “Encara no m’han dit res sobre temes de seguretat, cada cosa al seu temps. Ja en parlarem a partir de diumenge, d’això. Nosaltres intentarem no fer gaire soroll i sortir al camp a jugar”, va afirmar sobre la possibilitat que s’hagin de concentrar prèviament i que l’equip hagi d’acudir junt al Camp Nou, a diferència de la pràctica habitual, en què els futbolistes arriben a l’estadi amb els seus vehicles.

Semedo i Alba, recuperats

La principal novetat en clau esportiva és que Semedo i Alba ja han rebut l’alta mèdica. Valverde els ha convocat per al duel d’avui, mentre que ha deixat fora de la llista Wague i Junior. Així doncs, s’espera que el català torni avui mateix a la titularitat, mentre que el portuguès ho tindrà més complicat pel bon moment de Sergi Roberto al lateral dret. Arthur i Dembélé són baixa per lesió en un duel que mesurarà el moment de forma del Barça just abans de la disputa del clàssic.

stats