Oci 03/11/2023

Què fem aquest cap de setmana?

La cultura i les exposicions són les principals protagonistes del cap de setmana

ARA Andorra
3 min
Taller creatiu.
1
El retorn de la bruixa: diari d'una transformació

Sala Sergi Mas, Sant Julià de Lòria / 2 de novembre a les 19 hores

Jornades Bruixeria.

Xerrada amb Maider Galarza, actriu i creadora de l'experiència 'El retorno de la Bruja: diario de una tranformación', per compartir amb totes les persones que n'hauran gaudit.

2
'El Llac dels Cignes'

Centre de congressos d'Andorra la Vella / 3 de novembre a les 20.30 hores

Llac dels Cignes

L'International Ballet Company es composa pels premiats i aclamats solistes moldaves Cristina Terentiev i Alexandru Balan, i també està integrada per solistes de Moldàvia , Itàlia i Ucraïna entre d’altres països. El treball i esforç dedicats durant molt de temps ha fet que aquest projecte culmini en una companyia on una depurada tècnica i una excel·lent interpretació dramàtica donen vida a les coreografies i partitures més conegudes del ballet clàssic. És l’obra magistral de ballet clàssic de Tchaikovsky, on es narra la història dels enamorats, el Príncep Sigfrid i la bella princesa Odette. Ella està embruixada per un malvat bruixot que la converteix en una dona – cigne. Serà la força de l’amor que senten els joves el que els alliberarà de tot el malefici.

3
Red Bar Sound

Unnic, Andorra la Vella / 3 i 4 de novembre a les 21.30 hores

Ladis B

Unnic presenta nous concerts en el marc del Red Bar Sound. En aquest cas, el recinte oferirà l'actuació de Kic Barroc & Esther Peralba aquest divendres dia 3 i dissabte serà el torn de Ladis B.

4
Concert amb la Coral Vall Fosca i el Cor Go Go Pallars

Església de Santa Eulàlia, Encamp / 4 de novembre a les 21 hores

Vall Fosca

L'església de Santa Eulàlia d'Encamp es convertirà en l'escenari d'un concert coral ple de música gòspel i d'arrel afroamericana, no us ho podeu perdre! L'església de Santa Eulàlia d'Encamp acollirà un concert coral amb l'actuació de la Coral Vall Fosca i el Cor Go Go Pallars. L'acte és gratuït i està obert a tot el públic. Els assistents podran gaudir d'un ampli repertori de musicals gòspel i de música d'arrel afroamericana. El concert ha estat organitzat per la parròquia de Santa Eulàlia d'Encamp i compta amb la col·laboració del comú d'Encamp.

5
'Passeja't per Santa Coloma'

Santa Coloma / 4 de novembre a les 12 hores

Santa Coloma

Una ruta medieval sota el títol 'Passeja't per Santa Coloma' que s'emmarca en el cicle de Canya als museus. El punt de sortida serà l'Espai Columba i tindrà una durada aproximada d'una hora i mitja. El preu és de 6 euros per als adults i l'entrada és gratuïta per als infants fins als 10 anys.

6
VIII Cambra Romànica - Quartet Mona

Església de Sant Serni de Canillo / 4 de novembre a les 17 hores

Cambra Romànica.

El quartet de corda francès Quatuor Mona arriba a Andorra després d’una llarga trajectòria internacional amb actuacions destacades en sales com la Filharmònica de Luxemburg, la Filharmònica de París, la Filharmònica d'Elba i el Festival Europeu Quartettissimo, entre d'altres. El seu estil és un reflex de la passió en l'estudi de les peces més clàssiques per a quartet de corda i la curiositat per descobrir obres més recents i menys conegudes, plasmant la versatilitat de les seves artistes i el seu objectiu comú de promoure la diversitat i la inclusió entre les arts i les cultures. En aquesta ocasió interpretaran un repertori de luxe amb Janacek, Mozart i Schumann.

7
Obra de teatre 'Temps era temps... 1993'

Sala de teatre de la Valireta, Encamp / 5 de novembre a les 18 hores

Temps era temps

El text de l'oba és de la Jove Companyia Nacional d'Andorra (JOCAND) i la representació va estar encomanada per la Sindicatura del Consell General en el marc del 30è aniversari de la Constitució d'Andorra amb l’objectiu d’apropar el procés constituent a un perfil més ampli de persones. 'Temps era temps... 1993' és una obra que sintetitza més de 500 anys d'història andorrana en un format jove, accessible i una mica trapella. Amb un elenc de dos actors, dos actrius i un músic, la Jocand ha aconseguit transmetre la passió i el talent a través d'una narrativa teatral que captivarà l'audiència.

8
Exposició 'Connexions'

Edifici l'Estudi, Ordino / Fins al 30 de novembre, dissabtes de les 9 a les 13 hores

Exposició Connexions.

Naiara Galdòs, artista plàstica d’Ordino, ens presenta la seva darrera col·lecció de treballs que combina escultures i pintures, neix durant la pandèmia i que evoluciona postpandèmia. S'engloba dins d'un projecte genèric més ampli 'Connexions', en el qual també s'integren instal·lacions artístiques amb l'objectiu de fer sortir l'art al carrer i eliminar les barreres arquitectòniques (i conceptuals), aquesta segona etapa del projecte rep el nom de 'Connexions 5.0'.

9
Taller creatiu per connectar amb valors i emocions

Ingeni Coworking, Andorra la Vella / Fins a l'11 de desembre de les 20 a les 22 hores

Taller creatiu.

Un taller per fer esclatar la vostra creativitat. Una experiència visual i tàctil per experimentar amb colors i saber quin o quins colors van amb la persona. També una formació i reflexió per trobar els valors de cadascú i les emocions que ens evoquen els colors, i relacionar-ho tot amb els colors personalitzats de cada un dels participants, per finalment plasmar tot aquest aprenentatge creatiu en un cabàs que cada un transformarà de manera lliure i se l’emportarà a casa.

10
Exposició 'DesCORda't'

Biblioteca comunal de la Massana / Fins al 27 de novembre

Exposició DesCORda't

Infants, joves i adults es descorden per mostrarla seva cicatriu "a cor obert" com a símbol de vida i fortalesa. 30 fotografies de persones intervingudes del cor. 30 testimonis que han passat per una experiència que els ha permés viure i s'han descordat per compartir una cicatriu que és símbol de vida i superació personal.

stats