Política 12/04/2024

Els consellers de Ciutadans Compromesos i Acció donen suport a les mesures per l'habitatge

Descarten de forma oficial desavinences en el grup de la majoria

ARA Andorra
1 min
Ciutadans Compromesos i Acció confirmen el seu suport a les mesures de Govern pel dret a l'habitatge

Andorra la VellaEl grup de la majoria ha confirmat en un comunicat oficial el seu compromís amb les mesures anunciades pel cap de Govern respecte al dret a l'habitatge i que han suscitat polèmica durant la darrera setmana. Descarten, per tant, cap mena de desavinences i confien que més grups parlamentaris se sumin a la iniciativa.

Demòcrates, Ciutadans Compromesos i el conseller general en representació d'Acció Marc Magallón volem manifestar el nostre absolut suport al Govern, així com a les mesures anunciades la setmana passada per avançar cap a un creixement sostenible del país i fer front a una de les principals problemàtiques de la ciutadania: l'habitatge.

Les formacions polítiques volem recordar que les mesures s'han treballat, els darrers mesos i en diferents seminaris, de manera conjunta entre el Govern i els grups parlamentaris que li donen suport, mantenint un debat enriquidor on s'han pogut expressar tots els punts de vista. Fruit d'aquest treball s'ha definit el conjunt de mesures meditades, des del consens, les quals properament prendran forma en un projecte de llei

Les formacions confiem que el projecte de llei pugui comptar amb la participació de la resta de grups parlamentaris i dels actors econòmics implicats. Per arribar entre tots al text que més i millor vetlli per l'interès general d'Andorra.

stats