Política 23/04/2024

Demòcrates reconeix diferències internes sobre les mesures de l'habitatge

El cap de Govern defensa que això demostra que es tracta d'un partit plural i fort, obert a discutir les diferents posicions

ARA Andorra
1 min
Espot reconeix diferències al partit sobre les mesures de l'habitatge, però no les considera insalvables.

Andorra la VellaEl cap de Govern Xavier Espot ha fet durant aquesta jornada de Sant Jordi diverses declaracions respecte a la trobada que van mantenir membres de Demòcrates aquest dilluns, per analitzar els plans de Govern.

Tal com recull RTVA, Espot reconeix que les mesures de l'habitatge han generat debat intern al partit. Tot i això, considera que aquest és un aspecte positiu, que demostra que la "pluralitat i fortalesa" del grup demòcrata i que en cap cas aquestes diferències són insalvables.

La reunió a la qual al·ludeix el cap de Govern va confirmar el suport del partit al full de ruta marcat, i destaca que aquestes decisions difícils s'estan prenent per "defensar l'interès general per sobre de la pluralitat d'interessos particulars". Espot considera que això implica impulsar únicament un creixement sostenible i compatible amb la millora del dret a l'habitatge.

stats