Política 04/03/2024

González assegura que el PS estava "en hores baixes" abans de la seva victòria a les comunals

González ha reconegut que, si bé el PS ha estat un partit amb una llarga trajectòria i una base sòlida, en els últims temps havien experimentat dificultats

ARA Andorra
1 min
El cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González a l'estudi de RTVA

Andorra la VellaEn una entrevista al programa d'Andorra Difusió 'Avui serà un bon dia', Sergi González, el cònsol major actual d'Andorra la Vella, ha reflexionat sobre la importància de la seva victòria al comú de la capital i com aquesta ha influït en el ressorgiment del Partit Socialdemòcrata (PS).

González ha reconegut que, si bé el PS ha estat un partit amb una llarga trajectòria i una base sòlida, en els últims temps havien experimentat dificultats. No obstant això, la seva victòria electoral, juntament amb l'entrada de Marta Pujol a Encamp i altres consellers a Escaldes, ha suposat un punt d'inflexió.

"Pot haver-hi espurnes, és a dir, el PS és un partit que porta molts anys, hi ha cantera, però sí, no negarem que estàvem en hores baixes, baixes, baixes. Totalment, la meva victòria, l'entrada de Marta Pujol a Encamp, a Escaldes hem entrat alguns consellers, bé fem un bon balanç, però sí va ajudar al fet que el PS tornés a estar a les travesses", va afirmar el cònsol durant l'entrevista.

stats