Política 16/03/2023

L'enquesta política situa DA com a guanyadora de les eleccions amb el PS per sota i Andorra Endavant com a tercera força

Demòcrates per Andorra seria la llista més votada amb un 41,72% dels vots

M. P. (ANA)
1 min
El coordinador de l'àrea de Sociologia de l'ARI, Joan Micó, durant la presentació de l'enquesta política d'aquest dijous.

Sant Julià de LòriaDemòcrates per Andorra seria la llista més votada amb un 41,72% dels vots en les properes eleccions generals del 2 d'abril. Així ho revela l'enquesta política presentada aquest dijous per l'àrea de Sociologia d'Andorra Recerca + Innovació (ARI) després d'ajuntar el vot decidit expressat pels enquestats i la seva simpatia envers les formacions polítiques. L'enquesta situa en segona posició la coalició formada pel PS i SDP amb un 25,41% dels sufragis mentre que Andorra Endavant es col·locaria com a tercera força política amb un 13,29% dels vots. Ben a prop apareix Concòrdia, amb un 11,42%, i més lluny els partits de Liberals d'Andorra (6,29%) i Acció (1,86%). El treball de camp s'ha efectuat entre el 21 de febrer i el 8 de març entre persones majors de 18 anys escollides de manera aleatòria: 810 amb nacionalitat andorrana i 400 no andorranes.

stats