Actualitat
Política07/08/2022

Marsol vol Astrié de candidat a cònsol major

La cònsol considera que té el perfil per al càrrec

ARA Andorra

Andorra la VellaConxita Marsol aposta perquè el cap de llista dels demòcrates a les pròximes eleccions comunals a Andorra la Vella sigui l’actual cònsol menor David Astrié. La cònsol major deixa clar que la decisió no depèn, però considera que és la millor opció.

Marsol, en una entrevista a l’ANA, ha indicat que Astrié “porta sis anys i mig com jo, va fer un primer mandat com a conseller i ara està fent de cònsol menor; jo crec que és una persona que té una experiència, una formació, un coneixement i crec que pot ser un molt bon candidat”. La cònsol major apunta que “de totes maneres no sols dependrà de mi, també dependrà d’ell i del propi partit, però jo crec que sí, l’experiència és important en aquests llocs i cada vegada més. Veurem, també, encara falta un any i mig”.

Cargando
No hay anuncios

Considera que l’actual consol menor té les característiques adients per ser un bon cònsol major. Conclou que “David Astrié és un molt bon nom pel que representa i per això el vaig triar de cònsol menor, perquè ja sabia que aportava i tindrà uns bons coneixements de la parròquia a part de la seva pròpia formació per tant, jo crec que sí, que hauria de ser un bon cònsol major i espero que el partit… però vaja, no dependrà sols de mi i també dependrà molt d’ell. Tots hem de dir, però jo no puc proposar, ho ha de proposar el partit”.