Política 14/04/2024

El PS impulsa una xerrada sobre diversos temes de l'Acord d'Associació

La presidenta del Grup Parlamentari i membre del Pacte d’Estat, Judith Casal, ha explicat el text a més d’una vintena d’afiliats i simpatitzants i s’ha obert un debat i un torn de preguntes sobre diverses temàtiques

ARA Andorra
1 min
Els consellers del PS: Pere Baró,Susanna Vela i Judith Casal

Andorra la VellaEls socialdemòcrates ha efectuat aquest cap de setmana una sessió informativa amb la militància sobre l’Acord d’associació amb la Unió Europea. L’objectiu de la trobada, que s’ha realitzat a la seu del partit i que ha agrupat més d’una vintena de persones, era compartir la informació sobre el text negociat amb la UE per fer-ne partícips a afiliats i simpatitzants del PS. A més de debatre els punts a favor i en contra de l’Acord, així com compartir els punts de vista dels assistents.

La sessió ha anat a càrrec de la presidenta del Grup Parlamentari Socialdemòcrata i membre del pacte d'estat, Judith Casal, amb una introducció teòrica, la qual posteriorment ha donat pas a un torn obert de preguntes i debats sobre estàndards europeus de garantia de drets dels consumidors.

A més de tractar altres temes com: drets laborals, oportunitats per a la joventut, possibilitats d’obrir-se a un mercat professional més ampli o de recórrer al Tribunal de Justícia de la UE, entre algunes de les qüestions.

stats