Societat 26/05/2024

400 participants col·laboren en la Marxa Popular de L’Associació Marc G.G

La marxa té un recorregut pels carrers d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany d’uns 3,5 quilòmetres apte per a tothom

ARA Andorra
2 min
Marxa

Andorra la VellaL’Associació Marc G.G. d’ajuda mútua per una pèrdua ha organitzat un any més, la seva Marxa Popular que ha recorregut els carrers d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella aquest matí en la que ha estat una edició especial perquè és ja la desena.

El sol ha lluït des de primera hora per les més de 400 persones (malgrat s'han venut prop de 500 dorsals) que han caminat en record dels seus éssers estimats. La sortida l’han donat els dos consols d’Escaldes-Engordany, la Sra. Rosa Gili i el Sr. Quim Dolsa, i ha comptat amb la presència d’altres autoritats com els consellers generals, Sr. Cerni Escalé, Pere Baró i Susanna Vela, i altres representants dels diferents comuns.

La marxa, amb un recorregut pels carrers d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany d’uns 3,5 quilòmetres apte per a tothom, té per objectiu ser un punt de trobada i una jornada per recordar aquells que ja no hi són. D’aquí el lema de la marxa “Correm per ells”.

El benefici de la venda de dorsals i samarretes (i que aquest any comptava amb un ampolla reutilitzable per commemorar el 10è aniversari) servirà per continuar la tasca social que fa l’Associació Marc GG i que es focalitza en diferents accions per acompanyar a les persones que estan passant un dol com els grups de suport o altres activitats com conferències i tallers. Després de la marxa, s’ha fet la rifa amb magnífics regals donats pels diversos patrocinadors, entre els quals destaquen forfets de Grandvalira i Naturland, estades a Hotel Nòrdic, entrades per l’spa d’Sport Hotels, Caldea i Inuu, menús degustació, lots de productes o vals de compra o descompte a diferents establiments col·laboradors.

En paraules de la Rosa Galobardes, presidenta de l’Associació Marc GG, “aquesta dia és molt especial per a tothom que hi participa ja que permet recordar el fill o la filla, la parella o els pares que ja no hi són però que sempre es porten al cor i compartir-ho amb altres persones i famílies que han passat per la mateixa situació però de manera festiva i amable”.

stats