Publicitat
Publicitat

Els Bombers fan fins a 8 sortides a causa de la pluja

La majoria s'han produït a Andorra la Vella i Escaldes per acumulació d'aigua a la via pública

Els Bombers han hagut de realitzar durant la jornada d'aquest dimarts unes vuit sortides a causa de la pluja. Segons han indicat, en la majoria de casos han hagut d'actuar per l'acumulació d'aigua a la via pública, encara que un dels serveis ha estat un despreniment d'un arbre als Vilars. En aquest cas ha calgut tallar la carretera al trànsit cap a les 16 hores però ja ha quedat restablert.

Les sortides s'han centrat a les parròquies d'Andorra la Vella i Escaldes, segons han informat els Bombers, però no han hagut d'actuar a Santa Coloma.

D'altra banda, al migdia s'han produït dos accidents a Aixovall i a la Baixada del Molí. En el primer s'hi han vist implicats tres vehicles: un Nissan Qashqai, un Audi Q7 amb matrícula andorrana i una motocicleta BMW R1150 amb matrícula alemanya. Ha estat una col·lisió per abast i ha resultat ferit lleu el motorista, un turista alemany de 57 anys. En el segon, hi ha hagut una topada entre un turisme Gran Cherokee i una motocicleta Kymco Bet&Win 250, ambdós de matrícula andorrana. Segons ha indicat el cap de guardià, el motorista, andorrà de 24 anys, ha resultat ferit lleu.