Publicitat
Publicitat

Caldea registra un 4% més de visitants durant l'hivern

El centre termolúdic ha rebut 191.582 clients durant la temporada d'hivern, 162.801 a Caldea, prop de 30.000 a Inúu i gairebé 5.000 a l'espai infantil Likids

Caldea ha tancat la temporada d'hivern amb un total de 191.582 visitants, un 4% més respecte l'hivern anterior, i amb una millora dels resultats obtinguts. De l’1 de desembre i fins al 17 d’abril, l’espai termolúdic ha rebut 162.801 visites, un 5% més que la temporada passada; Inúu ha registrat prop de 30.000 visitants, una dada similar a la de l’exercici anterior; i l'espai infantil Likids ha rebut prop de 5.000 infants en el seu primer hivern d’operació ininterrompuda.

Pel que fa a la Setmana Santa, de dilluns a dilluns, Caldea ha rebut 16.000 visitants, una xifra per sobre del previst ja que aquesta ha estat una Pasqua tardana en relació a la del 2016.

Caldea ha informat que el 47% dels visitants rebuts aquest hivern provenen de Catalunya, amb la ciutat de Barcelona com la principal emissora de visitants, i el 27% de la resta d’Espanya. A més, prop de l'11% dels clients arriben des de França, el 6% és d’Andorra i el 9% de la resta de països. D'altra banda, el centre destaca que per al 36% dels clients que no són andorrans el principal motiu de la visita a Andorra ha estat la visita a Caldea. D'altra banda, el 78% dels clients han vingut en parella.

Noves instal·lacions aquesta primavera

Caldea ha anunciat l'estrena, per a aquesta primavera, d'una nova sauna equipada amb paret de roca salina. La nova instal·lació, situada a Inúu, reprodueix el microclima de les mines subterrànies de sal, té un efecte relaxant i està indicada per alleujar l’estrès o el sobreesforç en esportistes. A més, l’ambient salí exerceix una acció nutritiva i estimulant a la pell.

D'altra banda, el centre termolúdic també incorpora 'Essència', una experiència interactiva que convida els usuaris a gaudir d’una sessió d’introspecció i d’activació sensorial. Es tracta d'una instal·lació moderna capaç de detectar els batecs del cor dels usuaris i modificar el so ambient i la il·luminació en funció dels ritmes cardíacs. Els visitants podran accedir a l’espai lliurement i, per experimentar aquestes sensacions, hauran d’asseure’s a les hamaques que estan equipades amb uns sensors individuals. El projecte ha estat desenvolupat per Col·lec, una companyia de joves enginyers i creadors d’instal·lacions interactives que ha col·laborat amb institucions com el CCCB, el Caixa Fòrum, l’Ajuntament de Barcelona i el festival Sonar, entre d'altres.

Finalment, al llarg de l’estiu, Caldea preveu programar sessions de cinema a l’aigua i, a banda, durant tot el mes d’agost, tornarà a programar 'Cascade', un espectacle d’acrobàcia amb teles musicat pel jove violinista Javi Lin, que ha gaudit d'un gran èxit aquesta Setmana Santa.