Publicitat
Publicitat

Escaldes-Engordany adquireix el seu primer vehicle elèctric

El vehicle es destina al Servei d'Atenció a Domicili del departament de la Gent Gran

El Comú d’Escaldes-Engordany ha anunciat l'adquisició d'un vehicle elèctric adreçat al Servei d’Atenció a Domicili del departament de la Gent Gran. L’adquisició, mitjançant concurs públic, respon a la voluntat de la corporació escaldenca de renovar progressivament el parc automobilístic d’acord amb el Conveni que es va signar amb el Govern d’Andorra, FEDA, les distribuïdores elèctriques, l’Automòbil Club d’Andorra i l’Associació Importadors de Vehicles d’Andorra per a la implantació del vehicle elèctric i híbrid endollable.

Amb aquesta compra, el Comú d'Escaldes-Engordany se suma a la llista d'administracions públiques que ja han començat a donar exemple adquirint vehicles elèctrics, com han fet ja el Govern i FEDA.

Paral·lelament, el Comú, conjuntament amb FEDA, ha informat que està treballant en la instal·lació i posada en funcionament de tres punts de càrrega accelerada de vehicles elèctrics que estaran situats a l’aparcament del Falgueró, a l’avinguda Coprínceps de Gaulle i al carrer de la Unió amb Fener. De la mateixa manera, es va acordar la gratuïtat de dues hores de zona blava gratuïta a la parròquia adreçada als usuaris de vehicles elèctrics.