Publicitat
Publicitat

Els jugadors del MoraBanc Andorra exerciten l'intel·lecte al museu Carmen Thyssen

Peñarroya assegura que "desconnectar amb activitats així abans de reptes com els que ens venen és molt bo"

Els jugadors i el cos tècnic del BC MoraBanc Andorra han visitat aquest divendres al matí el museu Carmen Thyssen amb l'objectiu d'exercitar l'intel·lecte i l'ànima amb la curiositat per l'art com a motor. Tal com ha informat el club, la visita també ha comptat amb l'assistència del president Gorka Aixàs, el director general Francesc Solana, i el gerent Sergi Romero.

L’amfitrió i guia de la visita ha estat Guillermo Cervera, el director artístic de la instal·lació, que ha explicat amb passió i precisió les característiques d’una col·lecció que ha mantingut ben atents els jugadors.

“Ens agrada molt fer coses que surtin del registre habitual i avui, a més, ho fem en un museu que ja és emblemàtic pel país i encara ho serà més”, ha manifestat Gorka Aixàs. El president ha dit també que “m’ha encantat la visita i la veritat és que fer-la amb un guia com Guillermo Cervera ha estat un luxe”. Joan Peñarroya ha coincidit amb el president: “Per nosaltres desconnectar amb activitats així és molt bo abans de reptes com els que ens venen i, a més, la visita ha estat dinàmica i molt interessant”. Solana ha destacat la “qualitat del museu des de tots els punts de vista” i ha augurat que “ben aviat serà un referent de país si no ho és ja”. Guillermo Cervera ha agraït la visita del MoraBanc Andorra i ha desitjat “molta sort” a l’equip en l’eliminatòria contra el Reial Madrid.

Com a curiositat, entre els jugadors ha sorgit la pregunta de quin era el quadre més car de la pinacoteca, formulada per l'aler-pivot Beqa Bujanadze. Segons el club, la resposta de Cervera "contenia milions i euros", sense especificar a quant ascendia aquest "plural generós".