Publicitat
Publicitat

Tret de sortida del canvi de model de Caldea

La instal·lació ha completat la primera fase de remodelació que pretén fer un canvi cap a un nou model de termoludisme més familiar

El centre termolúdic Caldea reobrirà aquest proper dissabte després de completar la primera fase de remodelació que ha iniciat un canvi cap a un nou model de termoludisme més familiar. Amb una inversió de prop de 500.000 euros, s'ha pintat l'interior de blanc i s'ha renovat la il·luminació per tal que es pugui reflectir millor l'espectacle de llums que creen les parets de vidre i es pugui projectar millor la llum dels espectacles. El pla de millora, que s'allargarà durant dos anys més, preveu invertir 2 milions d'euros més i, entre d'altres aspectes, està previst que es creï una zona de 400 metres quadrats dedicada als infants, s'adapti la restauració a un públic més familiar i es facin millores en els serveis complementaris, s'introdueixin nous tractaments i es renovi la botiga.

El director del centre, Miguel Pedregal, juntament amb la presidenta de la SEMTEE, Trini Marín, i l'arquitecte Jean Michel Ruols, han donat a conèixer aquest dijous les obres de millora que s'han fet a Caldea que han iniciat un pla per actualitzar el centre, retornar-li l'espectacularitat original, atreure més visitants i per "donar-li 20 anys més de vida", tal com ha assegurat Pedregal.

Tot i que el pla estratègic no es presentarà fins d'aquí a dues setmanes, durant l'assemblea general, Ruols ha avançat que l'objectiu és fer que el centre estigui més especialitzat amb infants, convertint l'actual espai d'infrarojos en una zona dedicada a aquest col·lectiu amb jocs d'aigua, i amb l'adaptació de la restauració al públic infantil i familiar. L'arquitecte ha afegit que la intenció és situar Caldea en un punt mig entre un parc aquàtic i un centre termolúdic, un concepte que pot tornar a situar-lo com a referent europeu.

Pedregal ha indicat que l'objectiu és diferenciar més els dos centres: l'Inuu especialitzat en un públic més adult que busca una experiència més de benestar i relaxació, i d'altra banda Caldea, "que és ideal per a famílies amb nens i gent jove". Així, es vol aconseguir la universalitat pel que fa l'oferta, per tal que la majoria de turistes que visiten Andorra passin pel centre.