Societat 26/05/2024

Una agent canta per primer cop l'Himne Nacional

La Policia ha volgut expressar el seu agraïment a totes les persones i institucions que van ser presents durant la celebració

ARA Andorra
1 min
Imatge del moment

Andorra la VellaEn una jornada plena d’emoció i simbolisme, la Policia ha viscut un moment històric: per primera vegada, una agent de policia ha interpretat l’himne nacional durant la celebració de la Patrona. Aquest esdeveniment ha estat un gran motiu d’orgull i ha rebut nombroses felicitacions i missatges de suport de part de la comunitat.

La participació de l’agent en la interpretació de l’himne ha estat especialment significativa, destacant el compromís i la diversitat dins del cos de policia. L’acte ha servit per unir encara més la institució amb la societat andorrana, celebrant junts un dia tan especial i recordant la importància de la tradició i el patriotisme.

La Policia ha volgut expressar el seu agraïment a totes les persones i institucions que van ser presents durant la celebració, així com a aquelles que han fet arribar les seves felicitacions i missatges de suport. Aquest gest ha ressaltat el valor de la comunitat i la seva cohesió en moments de celebració col·lectiva.

stats