Societat 18/11/2021

Andorra, a punt per acollir el primer gran esdeveniment d'eSports

La cita està prevista pel 26 de novembre al teatre de les Fontetes de la Massana

ANA
2 min
El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, durant la seva participació en el Global Esports Summit de Madrid.

Andorra la VellaEl proper divendres 26 de novembre tindrà lloc al teatre les Fontetes de la Massana el GES X Andorra, la primera jornada professional presencial d'eSports al Principat on es parlarà dels aspectes estratègics, de gestió i implementació de l'ecosistema, i també comptarà amb una part lúdica.

L'obertura de portes es farà a les 10 hores, i tot seguit, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, i el director de Global Esports Summit, Antonio Lacasa, donaran la benvinguda als assistents. A continuació començarà la taula rodona 'Com construir un país eSports friendly', moderada per la directora d'Andorra Business, Judit Hidalgo, i on participaran el secretari d'Estat de Diversificació Econòmica, Marc Galabert; el CEO de Job And Play & For2play App, Sergi Segado, i el Retail Màrqueting Director a Andorra Telecom, Carles Casadevall, entre d'altres.

Tot seguit, el CEO de Play The Game, Oscar Soriano, farà un plantejament pràctic d'un cas d'èxit d'una empresa en la seva aposta pels eSports.

També, el director de Getafe eSports, Andrés Tortarolo; i el responsable del Getafe eSports i Coliseum Gaming, Fabian Mario Minotto, presentaran el desenvolupament i el model de gestió del club de futbol madrileny.

Abans de les conclusions, que seran ofertes per Galabert, se celebrarà una taula rodona, moderada pel director d'Esports Bureau, Rafael Espinosa, on intervindran, el head of eSports and Gaming d'Auren Spain, Emilio Hurtado; el Project manager de S2V, Marco Isengart Montouto; el founder & CEO de Five Media Clan, Roger Espuga i un representant de l'Automòbil Club d'Andorra.

A la tarda arribarà el torn de la part més lúdica de la jornada, que consistirà en una sessió en directe de la lliga de videojocs d'Andorra, espais on testejar videojocs i experiències dels eSports.

Tota la jornada està oberta al públic en general. Per a inscriure's cal adreçar-se a la pàgina web: https://www.andorrabusiness.com/gesxandorra/.

stats