Societat 04/03/2024

Andorra la Vella estarà a favor del projecte d'estadi de l'FC Andorra sempre que aporti valor a la ciutadania

Anuncia una reunió a tres bandes aquesta setmana entre el club, el comú i Govern

ARA Andorra
1 min
Entrevista al cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González, a Avui serà un bon dia.

Andorra la VellaEl cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González, ha declarat aquest matí davant els micròfons d'Avui serà un bon dia a RNA que no posaran "la catifa vermella" a l'FC Andorra per construir el seu estadi propi a la capital.

Tot i això, González s'ha mostrat obert a la possibilitat d'arribar a un acord, sempre el projecte sigui "50-50" entre el club i els interessos del comú, i per tant de la ciutadania. En primera instància ha parlat que es poguessin fer activitats del comú o obrir la zona a la ciutadania, però fins i tot ha dit que li agradaria que fos un projecte "híbrid" que inclogués habitatges i un parc per als ciutadans.

El cònsol ha recalcat, això sí, que encara no li han presentat cap projecte, i que no podrà donar la seva opinió fins que li facin arribar. Una situació que podria canviar els pròxims dies, perquè ha anunciat una reunió a tres bandes aquesta setmana, que involucra al comú, el club propietat de Gerard Piqué i l'administració central.

Des del comú reconeixen que no tenen res rellevant a la zona proposada, la Borda Mateu de Santa Coloma. Es mostren partidaris de cedir entre 10.000 i 15.000 metres quadrats, sempre que Govern ho consideri un projecte d'interès general, cosa que podria dirimir-se a la trobada d'aquesta setmana.

stats