Societat 07/06/2021

Arriben més de 8.000 dosis de Pfizer des d'Espanya per vacunar la població a partir dels 16 anys

ARA Andorra
1 min
L'organització de les taules del centre de vacunació

Andorra la VellaEl Govern ha confirmat aquest dilluns a la tarda l'arribada d'una nova remesa de vaccins contra la Covid-19. En concret, es tracta de més de 8.000 dosis de Pfizer provinents d'Espanya que es destinaran a la població inclosa en la franja d'edat d'entre 16 i 30 anys.

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, va assegurar durant la roda de premsa d'actualització sanitària de divendres que s'ha decidit reservar la vacunes Pfizer per a la població més jove perquè es vol evitar qualsevol risc en relació amb possibles efectes adversos que puguin aparèixer si s'administra el vaccí d'AstraZeneca.

A més a més, el Govern també ha informat que la plataforma d'inscripció a la vacunació patirà aquest dimarts una aturada tècnica puntual d'una hora, entre les 7.45 i les 8.45 hores, per reprendre el funcionament habitual posteriorment.

D'altra banda, des de Protecció Civil també es posa en relleu que el centre d'administració de vacunes ja funciona a ple rendiment després que s'hagi ampliat a deu el nombre de taules i també s'hagi habilitat una nova zona d'observació. Per a gaudir d'una millor gestió, es demana acudir al centre a l'hora de la cita i dur el qüestionari previ degudament complimentat.

stats