Societat 20/04/2024

Caldea comença les obres de transformació de la llacuna central, tancada fins a l'agost

El projecte acabarà a principi del 2026 quan obri l'hotel de la torre

ARA Andorra
1 min
Rècord de facturació de Caldea amb 21,6 milions d'euros en 2023.

Andorra la VellaCaldea comença les obres d'una transformació que revolucionarà el funcionament actual del termolúdic trenta anys després de la seva obertura. Tal com explica a RTVA la directora de vendes i màrqueting de Caldea, Patrícia Garcia, la renovació constarà de tres pilars.

En primera instància es reformaran de forma integral tots els espais, especialment els més antics. D'aquí les obres a la llacuna central, amb les quals busquen millorar la distribució del parc de forma que sigui "més orgànica", sumant també més vegetació. A més adoptaran mesures concretes com canviar tots els revestiments i paviments, juntament amb enjardinar les platges.

La segona pota d'aquesta reforma és la construcció d'un hotel a la torre. Es projecta la seva obertura de cara a començaments del 2026 i suposarà un canvi vital que transformarà Caldea d'un termolúdic a un complex amb oferta hotelera.

En darrer lloc, es farà una revolució en termes de màrqueting, amb una revisió profunda de l'estratègia de marca. Els diversos projectes en marxa canviaran l'oferta de Caldea i s'haurà d'afrontar una revisió de l'estratègia comunicativa.

stats